یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بو دادن و برشته کردن دانه های کنجد خام

عکس, آموزش بو دادن و برشته کردن دانه های کنجد خام

کنجد بو داده یا برشته شده خواص خیلی زیادی دارد برای درست کردن کنجد بو داده خانگی و بهداشتی با این آموزش در یاس فان همراه شوید. نخست دانه های کنجد خام را در یک آبکش بریزید و با آب سرد خوب بشویید تا گرد و خاک آن ها شسته شده و تمیز شوند. سپس کنجد ها را کنار بگذارید تا همه ی آب آن ها گرفته شود. یک تابه ی خشک و تمیز را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید. دانه های کنجد شسته شده را به آن اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا حرارت به همه ی آن ها برسد و برشته شوند. (دانه های کنجد را حداکثر ۱۰ دقیقه بر روی اجاق گاز برشته کنید.) هنگامی که دانه های کنجد به رنگ قهو ه ای طلایی درآمدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.کنجد بو داده آماده است. نوش جان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر