یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بی نظیر کردن طعم سالاد الویه

عکس, آموزش بی نظیر کردن طعم سالاد الویه
اگر چه درست کردن سالاد الویه کار سختی نیست و همه ی خانم های کدبانو آن را بلد هستند اما در این پست از یاس فان طرز تهیه سالاد الویه ی مجلسی را برای شما قرار داده ایم. با یک طعم بی نظیر …. دقت داشته باشید مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد میشود. نکته ی دیگر پیش از خواندن آموزش این است که وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید ۸ ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید).هویج را با مقداری عسل و شکر بخار پز کنید تا خوشمزه تر شود.استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.بجای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید. استفاده از سس هزار جزیره دلچسب تر از سس مایونز ساده است. در ضمن سس را با ماسن پر چرب مخلوط کنید.
مواد لازم سالاد الویه برای ۴ نفر :
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری ،سس مایونز ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۸۰۰ گرم ، تخم مرغ آب پز ۴ عدد ،خیارشور ۳۰۰ گرم
نخود سبز نصف قوطی کنسرو ،آب لیمو ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری ،سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم ،هویج و گوجه فرنگی جهت تزئین
طرز تهیه سالاد الویه جا افتاده و خوشمزه
به سراغ تهیه سالاد الویه با اولین مرحله از آن خواهیم رفت :
نخست سینه مرغ را با به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب می پزیم ، بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک ترشود و مزه بهتری بگیرد.سیب زمینی ها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب می پزیم.بخاطر اینکه پوست سیب زمینی ها در حال پخت ترک نخورد به آن کمی نمک میزنیم .بعد از اینکه مرغ , سیب زمینی و تخم مرغ ها پختند میتوانید آنها را به صورت نگینی یا با رنده خرد کنید.البته بهتر است جداگانه هر کدام را در ظرفی خرد کنید.سعی کنید سیب زمینی ها را تا گرم هستند رنده کنید ، وقتی سرد شدند سس سالاد را که شامل(مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل ) است با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا خوشمزه تر شود.خیار شورها را هم به صورت نگینی خرد میکنیم.خیارشور ها را قبل ازاضافه کردن در سالاد ابتدا بشوید و بعد نگینی خردکنید و در سبدی بریزید تا هم آب آن کاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد کند.خیارشور را به همراه مرغ خرد شده ، تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر