آموزش تانتونی مرغ با نان لواش بدون فر
مواد لازم برای ۳ نفر :
سینه مرغ ۳۰۰ گرم ، فلفل د لمه ای ۲ عدد، قارچ ۱۵۰ گرم، گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد، نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، پودر آویشن به میزان لازم، روغن مایع مقد اری
سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به صورت نگینی خرد کنید.در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید. اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند. قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.