یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تانتونی مرغ با نان لواش بدون فر

عکس, آموزش تانتونی مرغ با نان لواش بدون فر

مواد لازم برای ۳ نفر :

سینه مرغ ۳۰۰ گرم ، فلفل د لمه ای ۲ عدد، قارچ ۱۵۰ گرم، گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد،  نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، پودر آویشن به میزان لازم، روغن مایع مقد اری

سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به  صورت نگینی خرد کنید.در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید. اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند. قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر