آموزش تدوک تخم مرغ با پودر سوخاری
بسته به تعداد نفرات تخم مرغها را کم و زیاد کنین و همچنین مواد خمیر را برای نفرات کمتر یا بیشتر با کم و زیاد کردن مقدار سیب زمینیها در نظر بگیرید.
مواد اصلی
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه…………. به مقدار لازم
پودر سوخاری………… به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط…………… ۲ عدد
مرغ پخته چرخ شده (اختیاری) …………..۱ پیمانه
جعفری خردشده…………. ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ………….۴ عدد
پیاز کوچک………… ۱ عدد
روغن مایع………….. به مقدار لازم
آموزش:
ابتدا سیب زمینیها و تخم مرغها را میپزیم؛بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا میگیریم و کنار میذاریم؛ سیب زمینیها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له میکنیم.
پیاز را ریز رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم؛ مرغهای پخته و چرخ شده را نیز اضافه میکنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین).
جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه.
برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه میکنیم؛ خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیممیکنیم؛ و هر قسمت را در کف دست پهن میکنیم و درون هرکدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ میپیچیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تخم مرغها تمام شوند.
سپس هرکدام از تدوکها را در پودر سوخاری میغلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم و سپس با سبزیجات و سسهای دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.