یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ترشی شلغم برای مهمان

عکس, آموزش ترشی شلغم برای مهمان

منظور از لبو، چغندر پخته شده می‌باشد.

دانه‌ فلفل سیاه ………… ۲۰ عدد

میخک…………. ۱۰ عدد

سرکه‌ سفید ……………به میزان لازم

شلغم ………….. ۵۰۰ گرم

شکر ………….. ۵ قاشق سوپخوری

لبو …………… ۵۰۰ گرم

نمک…………. به میزان لازم

شغلم‌ها را بشوئید و به شکل دلخواه قالب بزنید و کنار بگذارید. آن‌گاه لبوها را به شکل دلخواه قالب بزنید و در یخچال نگهداری کنید. سپس در شیشه‌ای مناسب شلغم، نمک، فلفل و میخک را بریزید و به مدت یک هفته در جای خنک نگهداری کنید. اینک لبو را با مقداری آبش به همراه سرکه سفید و ۵ قاشق سوپخوری شکر در شیشه‌ای مناسب بریزید و پس از دو روز می‌توانید به همراه ترشی شلغم در ظرف مناسبی بریزید و میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر