یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ترشی کلم قرمز خانگی ولی حرفه ای

عکس, آموزش ترشی کلم قرمز خانگی ولی حرفه ای

برای درست کردن ترشی کلم در خانه اول باید کلم قرمزهای تازه و ترد را انتخاب کنید . این آموزش به اندازه یک کلم قرمز است. برای یک کلم قرمز شما به دو لیوان و یک دوم لیوان یعنی دو لیوان و نصفی سرکه قرمز انگور نیاز دارید. برای این اندازه ترشی یک قاشق غذا خوری نمک کافی است. نخست کلم ها را خوب بشورید و بعد از خشک شدن آن به تکه های مساوی خرد کنید.  سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم‌ها برود. سپس در یک ظرف شیشه‌ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم‌ها بیرون از سرکه نباشند. ظرف‌های شیشه‌ای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به‌هیچ‌وجه از ظرف‌های پلاستیکی استفاده نکنید. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می‌دهد. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید. می‌توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می‌دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می‌دهد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر