آموزش تنورچه خوشمزه ترین غذای بلوچستان
یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مردم بلوچستان تنورچه ( یا ترونچه) است که در این پست شما را با روش درست کردن آن آشنا می کنیم. این خوراکی فقط باید در تنور درست شود.
برای درست کردن تنورچه نخست قطعات بزرگ گوشت گوسفند را به سیخ میکشند. پس از ذبح کردن گوسفند، گوشت آن را به قطعات بزرگ تقسیم میکنند و درون سیخهایی از جنس چوب نخل میکشند. سپس سیخها را درون تنوری که زغال آن کاملا داغ است میگذارند. اگر بخواهند کبابی آبدار و به اصطلاح بخارپز شده داشته باشند، ظرفی از آب را درون تنور روی زغالها گذاشته و سیخها را بصورت ایستاده دور تا دور ظرف میچینند. درب تنور را بسته و روی آن با کاهگل میبندند. (این تنورها همانند بسیاری از تنورها از پایین خروجی جریان هوا دارد) در این حالت تنورچه بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان لازم دارد تا پخته شود.