آموزش تهیه برگر بوقلمون در منزل
آویشن: ۲ قاشق چاخوری………………………..پنیر فتا: نصف فنجان (خرد شده)..
گوشت بوقلمون: ۵۷۰ گرم (چرخ کرده، کم چرب)……………………….سیر له شده: ۲ حبه یا پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری……………………………فلفل قرمز تند (اختیاری): یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد (کباب شده و پوست و دانههای آن جدا گردد و ریز خرد شود)
ارگانو خشک: یک قاشق چایخوری یا ارگانو تازه: ۲ قاشق چایخوری
نان همبرگر: به تعداد لازم
در یک کاسهی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید. برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید. برگرها را در تابهای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.
شما میتوانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگرها را گریل کنید (گریل زغالی یا گازی). هر طرف برگرها را ۵ دقیقه بپزید طوریکه وسط آنها صورتی رنگ نباشد. (اجازه دهید خوب سرخ شوند). در نهایت برگرهای سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.