یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تهیه سنتی سرکه سیب سالم و اصل در منزل

عکس, آموزش تهیه سنتی سرکه سیب سالم و اصل در منزل

نخود: ۲۰ عدد
آب: به میزان لازم

سرکه سفید: ۳ فنجان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری

سیب: ۳ کیلو
نمک: ۳ قاشق چای‌خوری

ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید.بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر