آموزش تهیه سوپ مرغ تند کاترین
برای درست کردن سوپ مرغ تند کاترین نخست مواد زیر را تهیه کرده و دسترس قرار دهید.
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون ، ۱ پیاز ، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده ، ۱ (۱۶ اونس) فنجان سالسا مرغ
۲ قوطی (۱۴٫۵ اونس) گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ، ۱ (۱۰٫۷۵ اونس) کنسرو سوپ گوجه فرنگی
۳ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز ، ۱ (۱۵ اونس) می تواند ذرت کامل هسته را تخلیه کند
۲ (۱۶ اونس) قوطی لوبیا فلفل دلمه ای ، بدون رنگ ، ظرف خامه ای ۱ (۸ اونس)
۲ چهارم فنجان آب ، ۸ قطعه سینه مرغ بدون پوست
½ نمک قاشق چای خوری ، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری پودر سیر ، ۲ قاشق غذا خوری جعفری خشک
۱ قاشق غذا خوری پودر پیاز ، ۵ حبه مرغ بوولیون
نخستین کاری که برای تهیه این سوپ خوشمزه باید انجام دهید این است که مواد مورد نیاز برای تهیه این سوپ مانند آب ، مرغ ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، جعفری ، پودر پیاز و حبه های بولاون را درون یک قابلمه رو حرارت می گذاریم. سپس گرما را کاهش داده و یک ساعت بجوشانید. سپس آبگوشت را اضافه کرده و مرغ خرد شده را نیز اضافه می کنیم. در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ، پیاز و سیر را در روغن زیتون بپزید تا کمی قهوه ای شود. گوجه فرنگی های خرد شده ، گوجه فرنگی کامل ، سوپ گوجه فرنگی ، پودر فلفل ، ذرت ، لوبیا فلفل قرمز ، خامه ترش ، مرغ خرد شده و ۵ فنجان آبگوشت را اضافه کرده و اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوش آید.