آموزش تهیه لیمو عمانی صنعتی در خانه با طعمی بی نظیر
اگر می خواهید مواد غذایی را در منزل به صورت ارگانیک تهیه کنید و کاملا بهداشتی هستید می توانید لیمو عمانی را در منزل خود به سادگی درست کنید. برای درست کردن یک کیلو لیمو عمانی به مواد زیر نیاز دارید :
۱ کیلوگرم لیمو ترش شیرازی
۱ فنجان سرکه و نمک: به مقدار لازم
نخست لیمو ترش ها را کاملا شسته و روی آن ها مقداری نمک بریزید و بگذارید یک روز باقی بماند و در مرحله بعد آن ها را با آب خنک کامل بشورید. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترشها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید. مجددا لیمو ترشهای آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آنها را آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیمو ترشها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند. میتوانید لیمو عمانیها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.