یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تهیه مسقطی زعفرانی با نشاسته در منزل

عکس, آموزش تهیه مسقطی زعفرانی با نشاسته در منزل

اگر هوس مسقطی زعفرانی شیرازی کرده اید خودتان دست بکار شوید و در این دوران سخت کرونایی از خرید این گونه خوراکی ها از شیرینی فروشی ها خودداری کنید. با این آموزش در یاس فان همراه شوید.

 

مواد لازم مسقطی زعفرانی

زعفران آب کرده به میزان لازم ، نشاسته ۱۵۰ گرم
گلاب نصف لیوان ، شکر ۳۰۰ گرم ، اب سرد ۴ لیوان
خلال بادام و پسته به مقدار لازم ، پودر هل به مقدار لازم ، کره ۱۲۵ گرم

ابتدا نشاسته را در ۲ لیوان آب سرد حل کنید.سپس شکر را به همراه ۲ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد.نشاسته حل شده را از صافی رد کنید و به آب و شکر روی حرارت آهسته آهسته اضافه کنید.حرارت باید کاملا ملایم باشد و هر چند دقیقه مواد درون ظرف را کاملا هم بزنید تا ته نگیرد.در پخت مسقطی صبر جایگاه ویژه ای دارد و این کار زمان‌بری است .
۱/۵ الی ۲ ساعت بعد از طی شدن زمان مناسب و کمی سفت شدن مایع مسقطی، پودر هل، زعفران آب‌شده، خلال پسته و بادام را اضافه کنید.سپس هم بزنید تا زمانی که به غلظتی مانند فرنی برسد.وقتی به اواخر طبخ و خوب سفت شدن مسقطی نزدیک شدیم ، کره و گلاب را اضافه می کنیم.
اجازه بدهید برای مدت زمان ۲۰ دقیقه دیگر مایع مسقطی بجوشد و خوب سفت شود، طوری که از ظرف به راحتی جدا گردد.
سپس قبل از اینکه مایه مسقطی سرد بشود، درون ظرف مناسبی را کمی چرب کرده و مسقطی را درون آن ریخته و پهن کنید
مسقطی را درون یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن آن را به شکل دلخواه برش دهید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر