آموزش تهیه نازخاتـون با بادمجان شمالی در منزل
ریحان نازخاتونی ریز خرد کرده و سائیده…………….. ۱ دسته
جعفری ریز خرد کرده و سائیده…………نصف یک دسته
نمک …………….۱ قاشق چایخوری
آبغوره یا آب انارترش……………۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
بادمجان ……………. ۱ کیلوگرم
سیر له کرده ……………۳ حبه
گلپر………….. ۱ قاشق سوپخوری
بادمجانها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد کنید و آنها را کبابی نمائید. حالا پوستشان را بگیرید و بادمجان کبابی را ساطوری کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمک و آبغوره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نازخاتون را دستکم یک ساعت در یخچال نگهدارید تا آمادهی مصرف شود.یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده کنید.