یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تهیه نازخاتـون با بادمجان شمالی در منزل

عکس, آموزش تهیه نازخاتـون با بادمجان شمالی در منزل

ریحان نازخاتونی ریز خرد کرده و سائیده…………….. ۱ دسته

جعفری ریز خرد کرده و سائیده…………نصف یک دسته

نمک …………….۱ قاشق چایخوری

آبغوره یا آب انارترش……………۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ ‌پیمانه)

بادمجان ……………. ۱ کیلوگرم

سیر له کرده ……………۳ حبه

گلپر………….. ۱ قاشق سوپخوری

بادمجان‌ها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد کنید و آنها را کبابی نمائید. حالا پوست‌شان را بگیرید و بادمجان کبابی را ساطوری کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمک و آبغوره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نازخاتون را دست‌کم یک ساعت در یخچال نگه‌دارید تا آماده‌ی مصرف شود.یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر