یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تهیه پودینگ شکلاتی و زعفرانی و وانیلی ساده

عکس, آموزش تهیه پودینگ شکلاتی و زعفرانی و وانیلی ساده

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ و ۳/۴ پیمانه
کره نرم ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ قلشق چایخوری
مراحل تهیه پودینگ شکلاتی
در ابتدا یک تابه دیواره بلند که ترجیحاً نچسب هم باشه رو انتخاب می کنیم. شکر رو داخل تابه می ریزیم. سپس پودر کاکائو رو به شکر اضافه می کنیم.حالا نوبت اضافه کردن نشاسته ذرت می رسه. بهتره دوباره یادآوری کنم گه نشاسته ذرت با آرد ذرت تفاوت داره. نشاسته ذرت کاملاً شبیه به آرد سفید سفید رنگ و بافت سبک و پوک هست اما آرد ذرت زرد رنگ و بافت کمی زبر داره و سپس ۱/۸ قاشق چایخوری نمکی رو به مواد خشک اضافه می کنیم و بعد همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.حالا شیر رو که در دمای محیط قرار دادیم تا به دمای آشپزخونه برسه کم کم به مواد خشک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. حالا تابه حاوی مواد رو روی شعله ملایم قرار می دیم و شروع به همزدن مواد می کنیم .به دلیل وجود نشاسته ذرت که عامل غلظت دهنده به پودینگ هست، مخلوطمون وقتی به درجه جوش برسه خیلی سریع شروع به قوام گرفتن می کنه و غلیظ میشه. به همین دلیل اصلاً از کنار گاز کنار نرین و مرتب مواد رو هم بزنین تا جاییکه وقتی با لیسک یا قاشق چوبی مقداری از مواد رو بر می دارین.حالا وانیل رو اضافه می کنیم و باز به همزدن ادامه میدیم. حالا شعله رو کاملاً کم می کنیم و بعد کره رو اضافه کرده و به سرعت مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً با هم یکدست بشن. سپس زیر شعله رو خاموش می کنیم. پودینگ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشه پس شما متناسب با سلیقه و ذائقتون اون رو سرو کنین. در هنگام سرو کردن با مقداری خامه فرم گرفته و کمی بیسکوئیت پودر شده تزئین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ زعفرانی
شیر ۴ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
زعفران به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
گلاب ۳ قاشق مرباخوری
پودر وانیل شکری به میزان لازم
طرز تهیه پودینگ زعفرانی:
۱- برای تهیه پودینگ زعفرانی در ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و به آن پودر ژلاتین اضافه می‌کنیم. لازم است به خوبی شیر را هم زده تا پودر ژلاتین در آن حل شود. خامه و وانیل را به قابلمه اضافه می‌کنیم و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

۲- در مرحله بعدی، یک کاسه مناسبی تهیه کرده و تخم مرغ را در آن می‌شکنیم و آن تا جایی که به طور کامل مخلوط شوند، هم می‌زنیم. سپس به کاسه، شکر را اضافه کرده و دوباره مواد داخل آن را هم می‌زنیم.
۳- در این بخش محتویات کاسه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و پس از اینکه مایه پودینگ زعفرانی ولرم شد آن را از اجاق گاز برداشته و به آن گلاب و زعفران اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و هم می‌زنیم. هم زدن مواد اولیه را تا زمانی ادامه می‌دهیم تا پودینگ غلظت مناسبی به خود بگیرد.
۴- در مرحله بعد ظرف مناسب دسر را آماده کرده و ته آن را با مقدار کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس پودینگ را داخل آن ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم. در اینجا این سوال مطرح است که برای آماده شدن پودینگ زعفرانی چه میزان زمان نیاز است تا در داخل یخچال بماند؟ مدت زمانی که برای آماده شدن پودینگ در یخچال نیاز است، حدود دو ساعت می باشد.بله پس از گذشت زمان ذکر شده، پودینگ را از یخچال خارج و از قالبش جدا می‌کنیم. اگر می‌خواهید این پودینگ خانگی و خوشمزه را تزیین کنید، بهترین گزینه استفاده از تکه‌های میوه و خلال پسته می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه پودینگ وانیلی
شیر ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق
نشاسته ذرت ۲ قاشق
کره ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه پودینگ وانیلی:
۱- در ابتدا یک کاسه مناسب را تهیه کرده و نشاسته را به همراه آرد به داخل آن می‌ریزیم. سپس با یک هم‌زن تمامی مواد اولیه را مخلوط می‌کنیم. در ادامه شیر را کم کم به کاسه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می‌زنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود و حالت گلوله‌ای به خود نگیرد.
۲- در ادامه تخم مرغ‌ها را شکسته و سفیده و زرده آن را جدا می‌کنیم و در ظرف‌های جداگانه می‌ریزیم. سفیده تخم مرغ را توسط هم زن به قدری هم می‌زنیم تا سفیده تخم مرغ کف کند و فرم به خود بگیرد. سپس به کاسه زرده تخم مرغ، وانیل اضافه می‌کنیم و آن را هم می‌زنیم. بهتر است برای هم زدن از هم زن برقی کمک بگیرید. شاید با خود بگویید که تا چه میزان هم زدن باید ادامه داشته باشد؟ هم زدن زرده تخم مرغ و وانیل را تا زمانی ادامه می‌دهیم که رنگ آن‌ها به رنگ کرم تبدیل شود. سپس نصف شکر را در کاسه ریخته و بار دیگر هم زدن را ادامه می‌دهیم.

۳- در مرحله بعدی مخلوط شیر، آرد و نشاسته را در یک قابلمه ریخته و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. با استفاده از یک ملاقه به طور پیوسته مواد را هم می‌زنیم و این کار را تا زمان غلیظ شدن آن‌ها ادامه می‌دهیم. سپس سفیده و زرده تخم مرغ را که از قبل هم زده بودیم را به قابلمه اضافه کرده و بار دیگر با هم مخلوط می‌کنیم. عمل هم زدن را تا غلیظ شدن مواد اولیه ادامه می‌دهیم و در آخر مقدار باقیمانده شکر را به همراه کره به قابلمه اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

۴- پس از اینکه پودینگ به اندازه کافی غلیظ شد، آن را داخل یک کاسه زیبا ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا مراحل تهیه آن کامل شود.
بله به همین سادگی پودینگ وانیلی آماده شد و می‌توان آن را سرو کرد. در این پودینگ از بیسکویت می‌توانیم برای تزیین استفاده کنیم و پودینگ وانیلی با بیسکویت خوشمزه‌ای را آماده کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر