یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تهیه کارامل شکلاتی مجلسی

عکس, آموزش تهیه کارامل شکلاتی مجلسی

این آموزش برای دوازده نفر است :

وانیل : نوک انگشت…………………………….خامه : ۱/۴ لیوان

شیر : دو لیوان…………………………شکر : ۱۲ قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای : ۵۰ گرم………………………خامه : ۱/۴ لیوان

پودر کاکائو : سه قاشق غذاخوری……………………..پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری

نکات طلایی برای تهیه کارامل شکلاتی
برای تهیه کارامل شکلاتی باید از قالب هایی که مخصوص دسر هستند استفاده کنید.
برای جدا شدن راحت دسر از قالب بهتر است قالب را قبل از ریختن مواد با کمک کره چرب کنید.
بعد از اینکه دسر به طور کامل بسته شد قالب حاوی دسر را به مدت ده ثانیه درون آب گرم قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را از درون آب گرم بیرون آورید سپس قالب را در ظرف مورد نظر خود برگردانید.
می توانید برای تزیین این دسر خوشمزه از شکلات های رنگی و خامه و پودر نارگیل و … استفاده کنید.

آموزش

ابتدا قالب مخصوص دسر را با کمک کره به خوبی چرب کنید سپس نصف لیوان شیر را درون ظرفی مناسب و بریزید و پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید سپس مخلوط شیر و پودر ژلاتین را روی بخار کتری و یا سماور در حال جوش قرار دهید تا پودر ژلاتین به خوبی درون شیر حل شود.

درون قابلمه ای مناسب باقی مانده شیر را به همراه خامه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا خامه به صورت کامل آب شود سپس شکر را به مخلوط خامه و شیر بیفزایید و مایع دسر را مرتب هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شود توجه داشته باشید که مایع دسر باید داغ شود ولی نباید بجوشد سپس ظرف شیر را از روی حرارت بردارید و مخلوط پودر ژلاتین را به همراه پودر کاکائو و شکلات رنده شده و اسانس وانیل به مایع دسر بیفزایید و مایع دسر را هم بزنید تا به خوبی با این مواد ترکیب شود.

در مرحله آخر دستور تهیه کارامل شکلاتی مایع دسر را درون قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید سپس قالب را درون یخچال قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر