یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ته چین مرغ و هویج برای میهمان

عکس, آموزش ته چین مرغ و هویج برای میهمان

زرشک ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مقدار کافی
هویج ۲ عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد

برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد به قابلمه آب اضافه می کنیم. اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. حالا سینه مرغ را به قابلمه می افزاییم.سینه مرغ را کمی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مقداری پوددر دارچین، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد به قابلمه آب افزوده و اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود.

هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا کره را به همراه مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم.در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس هویج های خلالی را به تابه اضافه کرده و آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده به تابه افزوده و تفت می دهیم. حالا کمی آب به تابه اضافه می کنیم.

درب تابه را می بندیم تا هویج کمی نرم شود و پس از آن درب تابه را بر می داریم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه کاملا تبخیر شود. زمانی که سینه مرغ کاملا پخت آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می کنیم.حالا قابلمه حاوی برنج را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم برنج نیم پز شود. پس از گذشت ۸ دقیقه یک دانه برنج را بین دو انگشت له می کنیم، در صورتی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت پخت برنج کافی است.

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را درون آبکش می ریزیم، سپس زرده تخم مرغ و ماست را به همراه مقداری زعفران دم کرده و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.در ادامه زرشک را شسته و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری کره، شکر و زرشک را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا نیمی از برنج پخته شده را درون کاسه حاوی مایه ته چین می ریزیم.

حالا برنج را به خوبی مخلوط می کنیم تا با مایه ته چین ترکیب شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه ته چین را درون قابلمه ریخته و روی آنرا کاملا صاف می کنیم.هویج را به همراه زرشک و سینه مرغ به ترتیب روی ته چین ریخته و برنج ساده را روی مواد میانی می ریزیم، سپس با کفگیر کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی آن قرار می دهیم.

در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار داده، سپس اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان ته چین را سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر