یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش تیرامیسو با بیسکویت پتی‌بور یا ساقه طلایی

عکس, آموزش تیرامیسو با بیسکویت پتی‌بور یا ساقه طلایی
تیرامیسو یک دسر قدیمی و پر طرفدار و یک عصرانه ی دلچسب با چایی است. روش درست کردن آن را برای شما قرار داده ایم. این دسر با بیسکویت پتی‌بور درست می شود.
مواد لازم
قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو: یک پیمانه
خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم
بیسکویت پتی‌بور به میزان لازم ( در صورت نبود این بیسکوییت می توانید از بیسکویت ساقه طلایی نیز استفاده کنید)
شکر: یک تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :ابتدا باید قهوه ای غلیظ نظیر قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو را در منزل تهیه کنید اگر هیچ کدام از این قهوه ها را در دسترس نداشتید می توانید از نسکافه برای ساخت تیرامیسو با پتی بور استفاده کنید سپس به قهوه‌ای که آماده کرده کردید به اندازه دلخواه خود مقداری شکر بیفزایید.در مرحله بعدی طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید می توانید خامه فرم گرفته را به صورت آماده نیز خریداری کنید سپس خامه را با پنیر ماسکارپونه درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا کرم مانند و یکدست شوند.در این مرحله از دستور تهیه تیرامیسو با کمک قلم مویی مناسب قهوه را روی سطح بیسکویت‌ها بمالید سپس بیسکویت‌ها را به صورت تکی تکی درون ظرفی مناسب بچینید می‌توانید برای آغشته کردن سطح بیسکویت‌ها آنها را به صورت تکی‌تکی درون قهوه خنک شده فرو ببرید و به‌سرعت خارج کنید که در این صورت ممکن است بیسکویت‌ها بیش از اندازه خیس و له شوند.بعد از اینکه ته ظرف را با کمک بیسکویت‌ها به طور کامل پوشاندید با کمک قاشق مقداری از کرم خامه‌ای را روی سطح بیسکویت‌ها بریزید سپس با قاشق روی سطح بیسکویت‌ها را صاف کنید.دوباره یک لایه دیگر از بیسکویت های خیس خورده را روی کرم خامه‌ای بچینید. با توجه به بزرگی ظرف دسر و میزان مواد لازم به روشی که گفته شد چند لایه بیسکویت پتی‌بور و کرم خامه‌ای روی یکدیگر قرار دهید تا مواد تمام شوند توجه داشته باشید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه‌ای باشد سپس در انتها مقداری پودر کاکائو الک شده را روی دسر تیرامیسو الک کنید.در آخر طرز تهیه دسر تیرامسو با پتی بور روی ظرف دسر را با کمک سلفون بپوشانید و دسر را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد دسر به خوبی با یکدیگر مخلوط شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از یخچال بیرون آورید.برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو با پتی‌بور باید توجه داشته باشید که بیسکویت‌ها را بیش از حد با قهوه خیس نکنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر