آموزش جوجه پریده شمالی با برنج ایرانی و زیتون
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه سبز (به دلخواه) به مقدار لازم
سبزی قرمه ۱ بسته
بادمجان متوسط ۴ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی به تعداد لازم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
رب انار ترش ۱ قاشق سوپ خوری
ابتدا پیاز هارو نگینی خرد کرده وبا مقداری نمک میزاریم روی حرارت،وقتی پیاز ها حالت پژمرده شدن روغن اضافه میکنیم تا خوب سرخ بشن و رنگشون کاراملی بشه.بعد رب انارو با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم ومیریزیم رو پیازا و سرخ میکنیم.بادمجونارو ورقه ای کنید یا خلالی ولی درشت خورد میکنیم و اضافه میکنیم تا با پیازو رب انار سرخ بشه همزمان گوجه گیلاسی هارو هم اضافه میکنیم.سیب زمینی هارو هم متوسط خلال میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
وقتی بادمجونا نرم شدن سبزی رو اضافه میکنیم ۱۰دقیقه سرخشون میکنیم و بعد آب اضافه میکنیم چند جوش که زد زیرشو کم میکنیم میزاریم تا جا بیفته…