یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش جوجه کباب حلزونی رستورانی

عکس, آموزش جوجه کباب حلزونی رستورانی

عکس, آموزش جوجه کباب حلزونی رستورانی

برای درست کردن این جوجه حلزونی نخست مواد لازم در تصویر بالا را آماده کنید . پیاز رابه شکل حلقه ای یا خلالی برش بزنید. فیله های مرغ را به صورت نواری به قطر دو یا سه سانتی متر خرد کنید. مثل تصویر زیر (در صورتی که سیخ با اندازه ی مناسب برای ماهیتابه ندارید، میتوانید از خلال دندان های تمیز استفاده کنید.)کباب حلزونی مرغ را میتوانید روی منقل و ذغال تهیه کنید. در این روش بهتر است از سیخ های فلزی به جای چوبی استفاده شود تا سیخ ها نسوزد. اگر به سیخ های فلزی دسترسی ندارید، میتوانید قبل از استفاده، سیخ های چوبی را یک ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورند. سپس مرغ حلزونی را به سیخ بکشید.

عکس, آموزش جوجه کباب حلزونی رستورانی

مقداری زعفران دم کنید. زعفران دم کرده را به همراه نمک، فلفل، پودر سیر و پیازهای خرد شده را در یک کاسه بریزید. فیله های مرغ برش خورده را به آن اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید. روی کاسه را با سلفون یا کیسه ی پلاستیکی بپوشانید. کاسه را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد مرغ برود.حالا کاسه را از یخچال خارج کرده و نیم ساعت قبل از پخت مرغ، به آن آب لیمو اضافه کنید. در این مرحله از تهیه جوجه حلزونی باید سیخ های چوبی را آماده کرده و برش های مرغ را به شکل حلزونی به سیخ بکشید. برای این کار باید مرغ را رول کرده و بعد سیخ را از میان آن رد کنید.حالا وقت قرار دادن جوجه کباب حلزونی در تابه است. تابه را با مقداری روغن چرب کرده و روی حرارت قرار دهید. رولت مرغ حلزونی را در ماهیتابه بگذارید تا کم کم سرخ شود. هر از گاهی سیخ های مرغ را بچرخانید. هر وقت که هر دو طرف جوجه حلزونی در ماهیتابه طلایی رنگ شد، آن ها را خارج کنید. سیخ های کباب را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. سپس به همراه پلو و انواع سالاد آن را نوش جان کنید.

عکس, آموزش جوجه کباب حلزونی رستورانی

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر