آموزش حلیم شیر خامه غذایی برای چاق شدن
دارچین…………… به میزان لازم
روغن مایع …………..به میزان لازم
پیاز………….. یک عدد
آب…………… یک لیتر
شیر………………. دو لیتر
خامه……………. ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفند بدون استخوان……………. ۵۰۰ گرم
گندم پوست گرفته…………. ۵۰۰ گرم
نمک…………… به میزان لازم
ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز میگذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد از این که کاملا پخته شده، گوشتها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش میکنیم.
گندمها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم میگذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندمها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندمها میکنیم بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندمها اضافه کرده و به له کردن ادامه میدهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.
دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشتها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را میکوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف میریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین مینماییم.