یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش حلیم مرغ سنتی در منزل

عکس, آموزش حلیم مرغ سنتی در منزل

مواد لازم برای حلیم مرغ

فیله مرغ ۱/۲ عدد ، بلغور گندم ۱/۵ پیمانه ، شیر ۲ پیمانه ، کنجد، کره و شکر برای تزیین
آب ۱/۵ لیتر ، روغن ۱/۳ پیمانه ، نمک به میزان لازم ، دارچین به میزان لازم

اولین کاری که برای تهیه حلیم مرغ لازم است انجام دهید، این است که بلغور گندم را به مدت حداقل چهار ساعت در ظرف آب قرار دهید تا کاملا خیس بخورد.پس از گذشت این مدت، بلغور گندم را به همراه فیله مرغ، پیاز، آب، روغن، دارچین، نمک و فلفل در یک قابلمه با اندازه ی متوسط روی حرارت قرار دهید. وقتی به جوش آمد، به قدری زمان دهید که کاملا آب درون قابلمه بخار شود. در این مدت نباید محتویات قابلمه را بهم بزنید. هم زدن باعث می شود حلیم شما ته بگیرد.هنگامی که آب قابلمه تا حد بسیار زیادی کشیده شد (حدودا دو ساعت بعد)، میتوانید قابلمه را از روی حرارت بردارید. پیاز را از قابلمه خارج کنید. به کمک یک گوشتکوب برقی تمام مواد را با هم بکوبید تا کاملا له شوند اما هنوز کمی زبری گندم باقی بماند. میتوانید در این مرحله گوشت مرغ را با دست ریش ریش کنید و فقط گندم ها را با گوشتکوب بکوبید.در این مرحله از تهیه حلیم مرغ باید شیر را اضافه کنید. سپس قابلمه را مجددا روی حرارت بگذارید تا حلیم پخته شده و به اصطلاح جا بیفتد. هر چند دقیقه یک بار حلیم را بهم بزنید تا زمانی که به غلظت مطلوب و مورد نظرتان برسد.وقتی حلیم مرغ به غلظت مناسب رسید (حدود نیم ساعت بعد)، آن را از روی حرارت بردارید. میتوانید آن را با کنجد، کره ی آب شده، دارچین و شکر تزیین کرده و میل کنید. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر