یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خاگینه خرمای زنجانی با طعمی بی نظیر

عکس, آموزش خاگینه خرمای زنجانی با طعمی بی نظیر

درست کردن خاگینه خرما روش های مختلفی دارد اما اگرمیخواهید آن را به سبک مردم زنجان درست کنید با این آموزش همراه شوید. مواد لازم برای دو نفر است.

 

خرما: ۱۰ عدد ، تخم مرغ: ۲ عدد ، دارچین: نصب قاشق چای خوری

کره: ۲۵ گرم ، گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، پودر زنجبیل: به مقدار لازم

نمک: خیلی کم ، عسل: چند قطره برای روی خاگینه

برای درست کردن خاگینه زنجانی ابتدا هسته خرماها را جدا کنید و به وسیله چاقو هر خرما را به ۴ تکه مساوی تقسیم کنید. مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود. سپس خرما را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه نرم شود. دارچین و زنجبیل و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را ۲ دقیقه تفت دهید.تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و با هم زن دستی یا چنگال به خوبی بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس خرماها را در کف ماهیتابه پخش کنید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.

مطمئن شوید که خرما به طور یکنواخت در همه بخش‌های ماهیتابه پخش شده است. سپس درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه تخم مرغ‌ها برای چند دقیقه خوب پخته شوند. بعد از پخته شدن تخم مرغ‌ها، خاگینه خرمای مقوی و خوشمزه را در ظرف مناسب سرو کنید و چند قطره عسل و مقداری پودر دارچین روی آن بریزید و میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر