یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خورشت اسفناج مازندرانی یا اسپناساک

عکس, آموزش خورشت اسفناج مازندرانی یا اسپناساک

خورشت اسفناج شمالی یا خورش اسپناساک یک غذای شمالی خوشمزه است که با گوشت گوسفندی و اسفناج طبخ می شود.(گاهی به جای گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده می‌شود.) خوشمزگی بیش از حد این خورشت بخاطر استفاده از سبزی های محلی شمالی در آن می باشد. برای درست کردن آن به مواد زیر نیاز دارید .

مواد لازم
سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) ۳۰۰ گرم ، سیر ۴-۳ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد ، هویج یک عدد ، آب به مقدار لازم ، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم ، گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم ، اسفناج تازه یک کیلو

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد می‌کنیم و با روغن دنبه یا کنجد تفت می‌دهیم.اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.سپس مقداری آب اضافه می‌کنیم.گوشت خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم.سپس سبزیجات معطر و هویج خرد شده را اضافه می‌کنیم.پس از اضافه کردن ادویه‌جات، اجازه می‌دهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.این غذا همراه برنج یا نان سنگک تازه و سبزی سرو می‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر