آموزش خورش رنگارنگ با فلفل دلمه
مواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ، زعفران به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد ، سیر ۲ حبه ، کره ۱۵۰ گرم
برنج ۵ کیلوگرم ، روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد ، نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم ، عصاره گوشت ۱ بسته(میتوانید به جای گوشت تکه ای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید)
ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کره ها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند .-سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه کرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.