آموزش خورش روغن جوش با ادویه های خاص آن
مواد لازم برای ۳ نفر
میخک ۳ عدد…..رب انار ۵ قاشق سوپ خوری
ماست ۲۵۰ میلی لیتر …..دانه هل ۴ عدد
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری …..
سیر له شده ۴ حبه …..زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپ خوری
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم …..روغن ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری …..پیاز سرخ شده ۳۰۰ گرم
پودر زیره ۳ قاشق چای خوری …..گشنیز پودر شده ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز ۴ عدد…..پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر…..گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازه خردشده ۲ قاشق سوپ خوری…..نعنا تازه خردشده ۱ قاشق سوپ خوری
ماست را با سرکه و نیمی از سیر لهشده و نیمی از زنجبیل رندهشده مخلوط کنید تا به شکل سس درآید. گوشت را به شکل تکههای درشت خرد کرده و در این مخلوط سس مانند بریزید تا کاملا به سس ماستی آغشته شود. روی ظرف را پوشانده و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت خوب ترد و مزهدار شود.
دانههای ادویه را داخل روغن داغ تفت دهید. پیاز و باقیمانده سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و هم بزنید تا جایی که پیاز طلایی شود. حالا نوبت اضافه کردن ادویههای پودری است، آنها را هم افزوده و کمی تفت دهید.
گوشت آغشته به سس ماستی را به قابلمه ادویهها اضافه کنید. رب انار را در آب مرغ حل کرده و همراه فلفل سبز درسته به قابلمه خورش اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و غذا را به مدت سه ساعت با حرارت کم بپزید.برای سرو، بعد از پخت کامل غذا و بدون آب شدن آن را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن پودر گرام ماسالا، نعنای خرد شده و گشنیز خردشده بریزید. این غذا را هم با نان میتوان سرو کرد و هم با پلو.