آموزش خورش شوید و مرغابی شمالی
این غذای شمالی یک غذای ترش است که مواد زیر برای پختن آن نیاز است. این آموزش برای ۶ نفر می باشد.
آبغوره : یک پیمانه ………. تخم مرغ : دو تا سه عدد
آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم ………. تخم مرغ : دو تا سه عدد
آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم ………. مرغابی کوچک : یک عدد
شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری ………. نمک و فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازم
برای پخت خورش شوید ابتدا مرغابی را به خوبی پاک کنید و به قطعات مناسبی تقسیم کنید سپس تکه های گوشت مرغابی را بشویید و نمک بزنید.
آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت جداگانه بشویید و گوشت مرغابی را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز شود سپس آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن آلو خورشتی شوید خشک را به خورش بیفزایید سپس اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز پخته شود و جا بیفتد.در مرحله آخر تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و با کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید و به خورش اضافه کنید بعد از اینکه تخم مرغ ها پخته شدند و خورش به روغن افتاد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و خورش را درون ظرف مناسبی برای سرو بکشید و به همراه پلو این غذای خوشمزه را میل کنید.