آموزش خورش طلا کوله گیلانی به روش سنتی
اگر به فسنجان علاقه دارید ، این غذای شمالی نیز مورد علاقه ی شما خواهد شد. برای درست کردن آن مواد لازم را تهیه کنید که در تصویر زیر ذکر شده است.جعفری و نعنا و گشنیز ، سبزی خورشتی خورش طلا کوله را تشکیل میدهند . برای تعداد چهار نفر باید از مقدار ۱۵۰ گرم نعناع و ۱۵۰ گرم گشنیز و ۳۰۰ گرم جعفری استفاده کنید . یکی از علل تلخی این خورش استفاده بیش از اندازه از نعنا است .
یک پیاز نسبتا بزرگ انتخاب کنید . پوست پیاز را گرفته و به شکل نگینی برش داده و خرد کنید . یک قابلمه انتخاب کنید . قابلمه را روی شعله گاز قرار داده و روغن مایع را اضافه کنید . زمانی که روغن خوب داغ شد پیاز را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا پیاز نرم و شفاف شود .زمانی که پیاز نرم شد زمان اضافه کردن ادویه ها است . زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا جذب پیاز شود . گوشت خورشتی را شسته و به شکل قیمه ای برش میدهیم . گوشت را به پیاز اضافه میکنیم .
پیاز و گوشت را با هم تفت میدهیم . به گوشت فرصت دهید تا خوب سرخ شود و تغییر رنگ بدهد . زمانی که گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب داغ به قابلمه می افزاییم و درب قابلمه را میگذاریم تا گوشت با شعله ملایم پخته شود .سبزیجات را خوب شسته و به شکل ساطوری و ریز برش دهید و خرد کنید . یک تابه انتخاب کنید ، کمی روغن بریزید و زمانی که روغن خوب داغ شد سبزیجات را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید . زمانی که گوشت نیم پز شد ، مغز گردو چرخ کرده و سبزیجات را به گوشت اضافه کنید .
آرد برنج را آهسته آهسته در نیمی از یک لیوان آب سرد حل کرده و به خورش اضافه کنید . شعله زیر گاز را کم کرده و اجازه دهید آب خورش تبخیر شود و روی خورش روغن بیافتد . در نیم ساعت پایانی پخت غذا ، آبغوره را با فلفل سیاه و نمک به خورش بیافزایید . خورش را با برنج سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید .