یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خورش قیمه بامیه و فوت و فن آن

عکس, آموزش خورش قیمه بامیه و فوت و فن آن
خورشت قیمه بامیه علاوه بر طحم دلچسبی که دارد خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد و طبخ آن به همه توصیه می شود. برای درست کردن این خورش خوشمزه و سنتی ایرانی به مواد زیر نیاز دارید. مواد برای ۴ الی ۶ نفر(نکته مهم در درست کردن خورشت بامیه خوب این است که دم بامیه را نگیرید، تا موقع پخت لیز نشده و خورشت زیبا شود.)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سر پر ، پیاز داغ نگینی ریز ۴ قاشق غذاخوری
بامیه ریز ۲۵۰ گرم، لپه خام ۶ قاشق غذاخوری( اضافه کردن لپه اختیاری است )
روغن ۵ قاشق سوپخوری، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه به میزان لازم( میتوانید از غوره عسکرینیز استفاده کنید) ، زعفران دمکرده غلیظ ۱قاشق سوپخوری
گوشت خورشتی را به اندازه های کوچک برش بزنید و در قابلمه ای بریزید روی گوشت را با آب بپوشاید.قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید ، گوشت را آبکش کنید و کف ایجاد شده را بشویید.در قابلمه دیگری ۳ قاشق روغن بریزید گرم که شد گوشت آبکش شده را اضافه کرده و تفت دهید.پیاز داغ را اضافه کنید و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا به گوشت بزنید و تفت دهید.سپس ۵ لیوان آب (ترجیحا جوشیده) اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد.حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت بپزد، لپه را پاک کرده ،بشویید و جداگانه با آب و کمی نمک و روغن بپزید.بعد از پخت لپه را آبکش کنید. بامیه را در ۲ قاشق روغن حدود ده دقیقه تفت دهید.گوشت که پخت رب گوجه فرنگی، نمک ، زعفران، بامیه تفت داده شده و لپه پخته را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش آید.سپس حرارت را ملایم کنید تا به آرامی پخته و جا بیافتد ده دقیقه آخر پخت آب لیمو ترش را هم اضافه کنید.خورشت که جا افتاد در ظرف کشیده و همراه پلو سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر