یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خورش مهاراجه هندی با مرغ و گشنیز و آرد

عکس, آموزش  خورش مهاراجه هندی با مرغ و گشنیز و آرد

خورش مهاراجه یک غذای خوشمزه هندس است که امروز در یاس فان آموزش آن را برا ی۶ الی ۸ نفر قرار داده ایم.

مواد لازم

سیر تازه ۱ بوته ………… نعنا ۱/۵ قاشق چای خوری

گشنیز ۱-۵ قاشق سوپ خوری ………… گوجه فرنگی ۴-۵ عدد

مرغ درشت ۱/۲۵۰ کیلو گرم ………… نمک و فلفل و زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

آرد نخودچی ۳ قاشق سوپ خوری ………… پودر نارگیل ۲-۳ قاشق سوپ خوری

پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری ………… تخم گشنیز کوبیده شده ۲ قاشق سوپ خوری

مرغ را تمیز کرده می شوئیم با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفى میریزیم میخک ها را اضافه میکنیم و میگذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک ها را خارج می نمائیم . فلفل دلمه اى را خرد میکنیم با نارگیل و سایر ادویه_ جات داخل مرغ میریزیم . آرد نخود چی را در کمى آب سرد حل کرده داخل خورش میریزیم نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمى سرخ کرده و داخل خورش میریزیم بانداره کافى نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد در آخر کار مقدارى آب جوش روى گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنها را میکنیم و گوجه فرنگی ها را رنده کرده داخل خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد. بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرفى قرار داده خورش را روى آن میریزیم ممکن است باین خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوشرنگتر می گردد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر