آموزش خوشمزه ترین روش پختن مـاهىکفال
آموزش برای دو نفر مناسب است :
سبزی معطر ………….۲ قاشق سوپخوری(گشنیز، شوید، جعفری، کمی شنبلیله ، خالواش و چوچاق)
ادویه ماهی…………… به میزان لازم
فلفل دلمهای………………به میزان لازم
پیاز خرد کرده………….. ۱ عدد
سیر له کرده……………..۱ حبه
ماهی کفال…………….. ۱ عدد
روغن…………… به میزان لازم
نمک و فلفل………….. به میزان لازم
گردو خرد کرده…………….. ۲ عدد
رب انار……………. ۱قاشق سوپخوری
قارچ…………….. به میزان لازم
پیاز………… به میزان لازم
هویج………… به میزان لازم
ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید.سپس سیر و سبزی معطر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک گردو، رب انار و ادویه ماهی را افزوده و مخلوط نمائید و درون شکم ماهی را با این مواد پر کرده و شکم ماهی را بدوزید.
حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با روغن آن را چرب کنید. سپس کف ظرف را با سبزیحات مانند فلفل دلمهای، قارچ، پیاز و هویج حلقهای خرد کرده بپوشانید و ماهی را روی آن قرار دهید و یکسوم پیمانه آب اضافه کنید، رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه ماهی را بپزید، در اواخر پخت فویل را برداشته و اجازه دهید سطح ماهی کمی برشته شود.