یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خوشمزه ترین میگو کبابی طعم دار

عکس, آموزش خوشمزه ترین میگو کبابی طعم دار

اگر میخواهید خوشمزه ترین روش پختن میگو را یاد بگیرید با این آموزش همراه شوید. در این آموزش میگو قبل از کبابی شدن با عسل و سیر مزه دار می شود. میگو را باید با حرارت بالا و خیلی سریع بپزید و الا لاستیکی مانند می شود.

مواد لازم 

۴ حبه سیر ریز خرد شده (نصف یک قاشق غذا خوری) ………….نصف فنجان عسل

۶ قاشق غذا خوری سس سویا (معمولی یا کم نمک)…… روغن زیتون

یک چهارم الی نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)….پیازچه یا جعفری خرد شده

۳۶ عدد میگو خیلی بزرگ رگ گیری شده

در یک کاسه، عسل، سس سویا، روغن زیتون، حبه سیر و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.میگوها را در یک کیسه چهار لیتری قابل استفاده زیپی یا یک ظرف کم عمق قرار دهید. مواد مرینیت را روی میگو بریزید و کیسه را ببندید و هوای اضافی را از آن خارج کنید. مرینیت را روی میگو مالیده و به یخچال منتقل کنید و بگذارید ۳۰ الی ۶۰ دقیقه مزه دار شود.

توجه داشته باشید اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا میگوها نسوزند.یک کباب پز را روی حرارت متوسط ​​به بالا ​​تا حدود ۴۰۰ درجه گرم کنید.

میگو ها را به سیخ بکشید. توری های کباب پز را تمیز کرده و با روغن روی سیم های توری را مسواک بزنید.میگوها را روی کباب پز بگذارید و هر دو طرف را حدود ۲ دقیقه بپزید.در صورت تمایل آن را با پیازچه یا جعفری تزئین کنید و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر