یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خوش رنگ و خوش طعم ترین خورش آلو مسما با مرغ

عکس, آموزش خوش رنگ و خوش طعم ترین خورش آلو مسما با مرغ

اگر میخواهید یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی برای مهمان خود درست کنید با طعمی بی نظیر بهترین گزینه خورش آلو مسما با مرغ ( غذای محلی گیلان ) است که مزه ای همه پسند دارد . در این پسن بهترین روش پختن این غذای ایرانی را با طعم و رنگی بی نظیر به شما آموزش می دهیم.

ابتدا روی قطعات مرغ کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم سپس داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم سرخ شوند.پس از اینکه دو طرف مرغ ها طلایی شد، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آلوها و قیسی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب می خیسانیم تا کمی نرم شوند. حالا پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.در این مرحله پیازها را به همراه کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا سبک شوند. پس از سبک شدن پیازها مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند.حالا قیسی و آلو سیاه را آبکشی می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم، حدود ۵ دقیقه آلو و قیسی را تفت می دهیم سپس وسط قابلمه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه دو دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، مرغ های سرخ شده را به همراه شکر، فلفل سیاه و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش روغن بیندازد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا خورش آماده سرو شود.توجه داشته باشید که این خورش را باید مانند خورش کرفس به صورت کم آب سرو کنید. در برخی مناطق کشمش هم به این خورش اضافه می کنند که کاملا سیلقه ای است و شما هم می توانید در آخر کمی کشمش به خورش اضافه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ ۴ تکه
قیسی ۱۰ عدد
آلو سیاه ۱۰ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت خورش آلو مسما

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر