یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خیار شور خانگی با آن طعم نابی که انتظارش را دارید

عکس, آموزش خیار شور خانگی با آن طعم نابی که انتظارش را دارید
همه ی ما یک مزه ی دلچسب از خیار شور در ذهن خود داریم که قابل توصیف نیست . برای رسیدن ب آن طعم و بوی خاص باید چگونه خیار شور را درست کنیم که حتی بهتر از خیار شورهای گران قیمت آماده باشد؟ در این پست از یاس فان به شما آموزش می دهیم که چگونه هم چنین خیار شور خاصی را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای دو کیلو خیار شور

ترخون ۵۰۰گرم در صورت تمایل می توانید ۵۰۰ گرم برگ کرفس خورد شده به آن اضافه کنید
سرکه سفید ۱ فنجان
خیار   ۲کیلوگرم
نمک نصف لیوان
ساج در صورت تمایل به اندازه یک عدس
سیر چند حبه
آب ۱۶ لیوان
فلفل سبز تند مقدار دلخواه
برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخون ، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید و در لحظه آخر جوشیدن سرکه را اضافه میکنیم .در یک ظرف شیشه ای که بایدکاملا خشک باشد خیارها را به همراه فلفل ، سیر و ترخون لایه به لایه میچینیم و بعد آب و نمک جوش آمده را با همان دمای جوش داخل ظرف شیشه ای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شده را به مدت یک روز یا ۲۴ ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .
نکته های خاص گرفتن خیار شور:
سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.
روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.
وقتی خیار شور را داخل ظرف می ریزین کوچک ترین رطوبتی در ظرف باعث کپک زدن سریع آن می شود.
برای ترد شدن خیار شور می توانید مقدار کمی به اندازه یه عدس ساج به آن اضافه کنید بیتشر نریزید که سمی می شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر