آموزش درست کردن باسلوق با نشاسته گل یا گندم
باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می گردد.
شکر رژیمی: یک و یک چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)………………………پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
نشاسته گل یا نشاسته گندم: ۱۵۰ گرم………………گلاب: دو قاشق سوپ خوری
جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای خوری…………….مغز گردو: به مقدار لازم
آب: دوونیم پیمانه………………….پودر نارگیل: به مقدار لازم
مغر پسته: به مقدار لازم
نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه نموده و مدام هم می زنیم. شکر را در بقیه آب می ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می کنیم.
مواد را خوب هم می زنیم تا غلیظ گردد، گلاب را اضافه نموده و خاموش می کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به مقدار یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می ریزیم. در ظرف می چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می گذاریم.