یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن بال مرغ به سبکی خاص و جدید

عکس, آموزش درست کردن بال مرغ به سبکی خاص و جدید

این یک آموزش متفاوت برای بال مرغ است که با عسل درست می شود و مزه ی آن قابل مقایسه با هیچ بالی نیست و بسیار خوشمزه است. بال مرغ عسلی را می توانیم به تنهایی سرو کنیم، البته در صورتی که در کنار این غذای خوشمزه از سیب زمینی تنوری طعم دار شده استفاده کنیم تجربه متفاوت تری خواهیم داشت.

برای تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه ابتدا بال های مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و با یک کارد تیز چند برش روی سطح بال ها ایجاد می کنیم تا مواد طعم دهنده بهتر جذب بال ها شوند.در این مرحله بال های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس عسل را به همراه سویا سس، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا به تمام نقاط بال ها برسند.در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بال های مرغ به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.فیله استریپس یکی از غذاهای سوخاری بسیار محبوب و خوشمزه ای است که با فیله مرغ تهیه می شود.سپس بال های مرغ را درون سینی فر می چینیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بال ها با چربی پوست خودشان سرخ شوند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه باید مراقب بال ها باشیم تا زمانی که به طور کامل طلایی شوند.در صورتی که بال ها پختند ولی طلایی نشدند می توانیم یکی دو دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی بال ها رنگ بگیرد. در پایان بال ها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کنجد تزیین می کنی، سپس به همراه سیب زمینی تنوری سرو می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر