یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن برنجک

عکس, آموزش درست کردن برنجک

برای تهیه برنجک بهتر است از روغن کنجد استفاده کنید.برای طعم دار کردن برنج به جای نمک می توانید از شکر استفاده کنید.

برنجک را می توانید با شکر و یا نمک تهیه کنید؛ برنج شور به همراه شاه دانه و گندمک میل می شود و برنج شیرین به همراه عسل و شیر میل می شود.

در طرز تهیه برنجک بهتر است برنج را ابتدا بشویید و به همراه شیر درون کاسه ای مناسب بریزید سپس اجازه دهید برنج به مدت ۲۴ ساعت درون شیر خیس بخورد و بعد از مدت زمان ذکر شده برنج را درون آبکش بریزید تا شیر اضافی از برنج ها خارج شود. برای خیس کردن برنج می توانید از آب نیز استفاده کنید.

برای درست کردن برنجک بو داده به مواد زیر نیاز دارید :

برنج پخته : یک پیمانه……………………………..نمک : به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم

ابتدا برنج خیس خورده را به همراه مقداری نمک و آب درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از چند دقیقه برنج را آبکش کنید.برنج آبکش شده را به مدت یک روز در مجاورت هوا قرار دهید تا برنج خشک شود بعد از مدت زمان ذکر شده درون ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و برنج ها را در اندازه کم درون توری ریخته سپس آن ها را درون روغن غوطه ور کنید.

بعد از چند ثانیه برنج ها پف می کنند شما می توانید برنجک بو داده شده را به کمک نمک و یا شکر مزه دار کنید. (توجه داشته باشید که برنج ها در زمان سرخ شدن و پف کردن نباید تغییر رنگ دهند).

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر