آموزش درست کردن لواشک سیب و ترفند ملس شدن آن
برای ترش شدن لواشک سیب میتوانید مقداری جوهر لیمو، رب انار یا رب نارنج یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
جوهر لیمو یا آبلیمو در صورت تمایل…………………..شکر ۱ قاشق غذاخوری
سیب به مقدار لازم……………….آب به مقدار لازم
طرز تهیه
سیبها را تمیز شسته و هسته و دمشان را جدا کنید و سپس سیبها را با پوست خرد نمایید.سیبهای خرد شده را به همراه ۱ قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، آب را به اندازهای اضافه کنید که روی سیبها را بپوشانید.یک ساعت جازه دهید سیبها روی حرارت نرم شوند.شعله را خاموش کنید و صبر کنید قابلمه سرد شود.سیب را له کرده از آبکش عبور دهید تا پوست و تفاله هایش جدا شود.پوره سیب را دوباره روی حرارت قرار دهید و ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و صبر کنید از حرارت بیوفتد.کف یک سینی بزرگ، نایلون پهن کرده و پوره سیب را به ضخامت حدود نیم سانتی متر روی نایلون پهن کنید.سینی را به مدت چند روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود.