یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن پیراشکی پیتزایی

عکس, آموزش درست کردن پیراشکی پیتزایی

آبلیمو ……………..یک قاشق غداخوری

فلفل دلمه‌ای خرد شده ……………یک‌چهارم پیمانه‌

رب…………. یک قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده………… یک‌ونیم پیمانه‌

خمیر پیراشکی………. یک بسته‌

گوشت چرخ کرده……………… ۲۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده…………. یک عدد

سیر له شده………….. یک حبه

جعفری و ریحان خرد شده…………. دو تا سه قاشق غذاخوری‌

روغن برای سرخ کردن…………. به مقدار لازم‌

نمک و فلفل……….. به مقدار لازم

آویشن و دارچین …………….به مقدار لازم

مواد لازم روی پیراشکی

سس کچاپ…………… نصف پیمانه‌

پنیر پیتزا ………… یک پیمانه

کالباس گوشت ……………نصف پیمانه‌

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده………….. به مقدار لازم

اول پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. سپس سیر و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود.در این مرحله ادویه‌ها و نمک را به همراه رب، قارچ و آبلیمو به مواد اضافه کنید.در آخر فلفل دلمه‌ای را به همراه سبزیجات خرد شده اضافه کنید و نصف استکان آب داخل مواد ریخته و اجازه دهید تا مواد خوب پخته شده تا آب اضافه آن کشیده شود. مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.

یک عدد خمیر پیراشکی را روی میز کار قرار دهید و از مواد گوشتی یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری وسط خمیر پخش کنید، به صورتی‌که نیم سانت از لبه‌های خمیر فاصله داشته باشد. خمیر پیراشکی را به صورت خانگی هم می‌توانید در منزل تهیه کنید.کمی با قلمو آب به لبه‌های خالی بزنید، خمیر دوم را روی خمیر اول قرار دهید و لبه‌های خمیر‌ها را کمی با انگشت فشار دهید سپس از چنگال کمک گرفته و لبه‌ها را شکل دهید. بقیه پیراشکی‌ها را نیز به همین صورت آماده کنید.

روغن مخصوص سرخ کردن را در تابه ریخته و داغ کنید. یکی یکی پیراشکی‌ها را درون روغن سرخ کرده و پس از سرخ شدن روی کاغذ خشک‌کن یا دستمال حوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی پیراشکی‌ها گرفته شود.

فر را با دمای دویست درجه سانتی‌گراد روشن کنید. پیراشکی‌های سرخ شده را روی سینی فر بچینید.

روی پیراشکی‌ها کمی سس کچاپ بزنید. سپس کمی کالباس گوشت روی آن بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. در آخر کمی فلفل دلمه‌ای رنگی روی پنیر بریزید و سینی پیراشکی‌ها را در فر به مدت هشت دقیقه قرار دهید تا پنیر روی پیراشکی‌ها آب شود. برای یکی دو دقیقه هم از گریل فر استفاده کنید تا روی پنیر‌ها کمی طلایی شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر