آموزش درست کردن کافه لاته بدون اسپرسوساز و قهوه ساز
قهوه لاته یا کافه لاته یک قهوه ی دلچسب و محبوب است. طعم آن غلیظ و تند و بافتی نرم دارد. با کمترین نسبت اسپرسو تهیه میشود . در این پست از یاس فان به شما آموزش میدهیم که چگونه کافه لاته را بدون دستگاه اسپرسوساز تهیه کنید. حتی اگر قهوه جوش گازی یا همان موکاپات هم ندارید باز ظرفی که شیر خود را داغ میکنید این کار را انجام دهید. همچنین شما میتوانید از پودر قهوه اسپرسو فوری استفاده کنید. که به راحتی با مقداری آب جوش آماده میشود، از آنجایی که ممکن است هر یک از شما در خانه یکی از این وسیله ها را برای تهیه قهوه در اختیار داشته باشید، ما روش های تهیه قهوه با موکاپات ، آیروپرس و فرنچ پرس را به طور جداگانه برای شما تهیه کرده ایم و کافیست روی آنها کلیک کنید.برای تولید کف شیرمناسب کافه لاته حتماً به شیر داغ (نه شیر جوشیده شده) نیاز داریم. شیر داغ ما نهایتاً باید دارای دمای ۶۰ درجه باشد.حتماً دقت کنید از سر رفتن شیر جلوگیری کنید چون شیر سر رفته هم از نظر طعم کیفیت خوبی ندارد و هم دیگر فوم شیر خوبی به ما نمیدهد.حبابهای ظریف شیر بدون حرارت پابرجا نمیمانند و بعد از برداشتن شیر از روی حرارت عملاً از بین میروند. در نتیجه فوم شیر اساساً نتیجه هوادهی به شیر جوشیده شده است. پس در تهیه کف شیر ما به شیر داغ و همزن برقی یا دستی نیاز داریم.شیر داغ را با همزن تا حدی هم میزنیم تا شیر ما به حجم یک و نیم برابرِ حجم اولیه برسد و همچنین حالت فوم یا همان کف لطیف و با غلظت مناسبی را بدست آورد.این یکی از سادهترین روشهای درست کردن کف شیر مناسب کافه لاته در خانه است.روشهای مختلفی برای درست کردن کف شیر وجود دارد.اگر فرنچ پرس یا مایکروویو داشته باشید تنها یک دقیقه و نیم با یک کف شیر تازه فاصله دارید اما مسلماً استفاده از دستگاه کف شیرساز کار شما را بسیار راحتتر میکند و برای فوم گیری شیر لازم است نکات مهمی را رعایت کنید.بعد از آماده شدن اسپرسو و کف شیر که مهمترین مواد تشکیل دهنده کافه لاته می باشند نوبت به ترکیب کردن این دو میرسد، ما به ۱/۳ فنجان اسپرسو نیاز داریم و ما بقیه فنجان را با کف شیر آماده شده پر میکنیم.به همین راحتی ما یک فنجان کافه لاته خوشمزه و خوش عطر داریم. نوش جان کنید و لذت ببرید و همانطور که گفتیم شما برای اضافه کردن شیر به اسپرسو می توانید طرح های فوق العاده جذابی را بر روی فنجان خود اینجاد کنید.توجه داشته باشید که اگر چه کافه لاته صنعتی فقط از شیر و اسپرسو تهیه میشود اما شما مجبور نیستید فقط از روی روش مشخصی که روی سایتهای مختلف یا کتابها میبینید کپی برداری کنید.بلکه با توجه به سلیقه شخصی خود میتوانید از انواع طعمدهندهها به عنوان مثال از دارچین، پودر کاکائو، عصاره وانیل و… به مقداری دلخواه در طرز تهیه کافه لاته استفاده کنید.