یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن کمپوت هلو برای بیمار در خانه

عکس, آموزش درست کردن کمپوت هلو برای بیمار در خانه
اگر به دلیل علاقه به کمپوت ها یا بخاطر اینکه بیماری دارید که نمی تواند هلو را به صورت طبیعی میل کند و از مواد نگهدارنده ی کمپوت های آماده می ترسید در منزل کمپوت هلو درست کنید. مواد لازم برای درست کردن این کمپوت خوشمزه : ( این مواد برای یک شیشه متوسط کمپوت است )
آب جوش به مقدار لازم ، هلو سه عدد عدد ، شکر یک استکان متوسط (اگر این مقدار شکر برای ذائقه ی شما زیاد شیرینی است می توانید شکر کمتری به کمپوت اضافه کنید.) ، شیشه ی درب فلزی، به دلخواه می توانید کمی گلاب نیز به کمپوت هلو اضافه کنید.
هلوها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس آن ها را پوست بکنید(اگر پوست هلو سفت بود و ضخیم کنده می شد، هلوها را به مدت ۱ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سریعا داخل آب سرد فرو کنید. با این روش پوست هلو به راحتی کنده می شود.) و تکه تکه کنید( هلوها را به شکل تکه های درشت خرد کنید تا بعد از پخته شدن له نشوند. هر هلو را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل شیشه بریزید.) شیشه ها را از قبل خوب بشویید و با دستمال خشک کنید. هلوهای خرد شده را داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید. سپس شکر را به آن ها اضافه کنید و روی آن آب جوش بریزید. به طوری که تا لب شیشه از آب پر شود و روی هلوها را بپوشاند. درب شیشه ها را محکم ببندید و شیشه های هلو را آرام تکان دهید و زیر و رو کنید تا شکر در آب جوش حل شود.داخل قابلمه مقداری آب بریزید. شیشه ها را به صورت صاف و عمودی داخل قابلمه قرار دهید. آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که تا نصف قد شیشه ها بالا بیاید. شیشه ها را داخل آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا به صورت غیر مستقیم جوشانده شوند. بعد از آن که آب داخل قابلمه به جوش آمد، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای آماده شدن کمپوت های داخل شیشه زمان دهید تا کاملا بجوشند و حرارت ببینند. شیشه ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت سر و ته در سایه و جای خنک قرار دهید تا هوای داخل شیشه ها خارج شود. اجازه دهید کمپوت ها کاملا خنک شوند. سپس آن ها را به همان صورت وارونه و برعکس داخل یخچال قرار دهید تا هوا داخل شیشه ها نفوذ نکند. بعد از ۷ روز، کمپوت هلو آماده است. می توانید آن را به عنوان میان وعده و عصرانه به همراه بستنی نوش جان کنید. دقت کنید که شیشه را لبریز و از هلو و یا آب نکنید. سر شیشه های کمپوت را کمی خالی بگذارید. کمپوت هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر