آموزش درست کردن یک قهوه بدون کافئین با هسته
اگر میخواهید از افزایش انرژی و شادی بخشی قهوه لذت ببرید اما کافئین وارد بدن خود نکنید با این آموزش همراه شوید. قهوه هسته خرما همان طعم قهوه را می دهد. اما مضر نیست و خواص زیادی برای بدن دارد.
طرز تهیه قهوه هسته خرما
نخست هسته خرماها را جدا کنید و آنها را بشویید؛ و روی پارچهای پهن کنید و اجازه بدهید هستهها کاملا خشک شوند. سپس آنها را داخل تابهای بو بدهید تا قهوهای رنگ شوند، اما نسوزند. سپس آن را با هاونگ خرد کنید. پس از خرد شدن آنها را با مخلوط کن حسابی خرد کنید تا حدی که کاملا پودر شوند و مانند قهوه شوند.اکنون آنها را داخل شیشه بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. سپس مانند قهوه در ظرف موکاپ، دم کنید.
یکی از تاثیرات قهوه هسته خرما این است که به تقویت مو، ابرو و مژه کمک میکند.
سبب تقویت سیستم ایمنی میشود و علائم بیماریهای حساسیتی مانند حساسیت پوست را کاهش میدهد.
این دمنوش بدون کافئین است و برای رفع خستگی و شادیبخشی در کسانی که به کافئین حساسیت دارند، توصیه میشود.
این قهوه خوشمزه حاوی ویتامینها و مواد مغذی مانند آهن، منگنز، روی، ویتامینهای E، A، B و… است. همچنین وجود آهن در آن به افراد کم خون کمک میکند.
قهوه هسته خرما طبعی گرم دارد و برای سرد مزاجان پیشنهاد میشود. در روزهایی که فشار کاری زیاد است، قهوه هسته خرما تهیه کنید. زیرا سبب آرامش اعصاب میشود.