آموزش درمان کرونا با دمنوش دانه های به
یکی از مهم ترین خواص دمنوش دانه های به درمان کرونا، آنفولانزا و بیماری های ویروسی دیگر است. میوه به غنی از مادهای به نام فنلیک است که سالها از آن در طب سنتی برای درمان بیماریهایی نظیر درمان آنفولانزا استفاده میشود. خواص دمنوش به، به عنوان یک ماده ضد ویروسی در کنار آنتی اکسیدان فراوانی که دارد به جلوگیری از بیماریهایی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا کمک میکند و در درمان این بیماریها نیز بسیار مؤثر است.
اگر میخواهید با دانه به دمنوش درست کنید، ابتدا دانههای به را درون یک قوری حاوی آب جوش بریزید. درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم شعله گاز قرار دهید. طرز تهیه دمنوش به دانه، همانند طرز تهیه و دم کردن چای است.برای لعاب انداختن دانههای به، باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دانه به، به خوبی دم بکشد.