آموزش دسر ارزان ژاپنی به اسم موچی
برای درست کردن این دسر ارزان قیمت ژاپنی شما به مواد زیر نیاز دارید :
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری * آرد برنج سفید: ۱ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری * شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری *
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم * پودر نشاسته: نصف لیوان
برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک میکنیم. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار میدهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود. بر روی تختهای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی میپیچیم. کیک برنجیها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.