آموزش دسر شیک ژله بستنی لایهای
نکات مهم در تهیه ژله بستنی لایهای:شما میتوانید ژله را هم خودتان درست کنید و اسانس و رنگ دلخواهتان را به آن اضافه کنید.ظرف انتخاب برای ژله باید شیشهای باشد تا از بیرون رنگ ژلهها کاملا مشخص باشد.برای اینکه هنگام خارج کردن ژله، ژله بستنی از ظرف راحتتر بیرون بیاید، ظرف را کمی چرب کنید تا قالب یا ظرف راحتتر برگردد.پودر ژلهها انتخابی هستند و شما میتوانید طبق سلیقهی خود ژلهها را تغییر دهید.اگر پودر ژله خوب حل نشد میتوانید از روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) استفاده کنید.تعدادلایههای ژله کاملا سلیقهای است.مدت زمانی که هر لایه ژله باید در یخچال بماند تا خودش را بگیرد ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت است و این زمان بسته به درجهی سرمای یخچالتان قابل تغییر است.
روش تهیه :نصف پودر ژلهی تمشک آبی را داخل ظرف ریخته و ۱.۲ لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پودر در آب کاملا حل شود. وقتی پودر ژله کاملا حل شد یک اسکوپ بستنی وانیلی را به آن اضافه کرده و خوب همبزنید. سپس آن را داخل یخچال به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت قرار داده تا ژله خودش را خوب بگیرد.پس از آن ظرف را بیرون آورده تا لایهی دوم را درست کنید.نصف بسته پودر ژلهی پرتقال را داخل ظرف دیگری ریخته و ۱.۲ لیوان آب جوش را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. اجازه داده تا کمی سرد شود و بعد با قاشق آرام روی لایهی قبلی ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. دوباره داخل یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد و بعد به سراغ آماده کردن لایهی سوم بروید.نصف پودر ژلهی کیوی را داخل ظرف دیگری ریخته و با ۱.۲ لیوان آب جوش مخلوط و یک اسکوپ بستنی اضافه کرده و هم بزنید و کار مرحلهی قبل را دوباره انجام دهید. برای لایهی چهارم نصف بسته پودر ژلهی بلوبری را داخل ظرفی ریخته و دوباره مثل مرحلهی قبل با آب مخلوط و سپس بستنی را اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید.برای لایهی پنجم هم همین کار را با نصف بسته پودر ژلهی لیمو انجام دهید و در مرحلهی آخر نصف بسته ژلهی آلبالو را با ۱.۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و یک اسکوپ بستنی هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و آرام روی لایهی قبلی بریزید و در یخچال قرار دهید. برای تزئین ژله میتوانید به لایهی آخر میوههای فصل را اضافه کنید و برای روی ژله هم از میوهها استفاده کنید.
مواد لازم ژله بستنی لایهای:
پودر ژله با طعمها و رنگهای مختلف ۵ عدد ، آب جوش ۲ لیوان ، بستنی وانیلی ۳ اسکوپ