آموزش دسر هندوانه برای شب یلدا
در این پست از یاس فان یک دسر خوشمزه و شیک و یلدایی برای شما قرار داده ایم که حتما آن را برای یلدای امسال درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم در انتهای پست قرار گرفته است.
برای درست کردن آن ابتدا باید گوشت هندوانه را در آبمیوه گیری بریزید و پس از آن، پودر نشاسته را به آهستگی به آن بیفزایید، پس از اینکه مایع یکنواختی به دست آمد، شکر، وانیل و دارچین را به آن بیفزایید. در مرحلهی بعدی، ترکیب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برروی حرارت ملایم قرار دهید و به طور دائم آن را با هم زن بزنید. پس از اینکه مخلوط کمی سفت شد، چوب دارچین را خارج نمایید. دسر شما تقریبا آماده است! برای سرو دسر، لیوانها را کمی مرطوب نمایید و دسر هندوانه را در آن بریزید. در مرحلهی آخر، این دسر خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. میتوانید به هنگام سرو، سطح این دسر را با خلال پسته و پودر وانیل تزئین نمایید.
مواد لازم برای تهیهی دسر هندوانه:
آب هندوانه به میزان ۲ پیمانه
پودر نشاستهی ذرت – ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
شکر – ۳/۴ پیمانه
دارچین – ۱ چوب نسبتا کوچک
خلال پسته و اسانس وانیل به میزان دلخواه