آموزش دقیق چیکن استراگانف با خامه
مواد لازم برای ۴ نفر در انتهای همین آموزش برای شما ذکر شده است. قبل از خواندن آموزش نکات مفیدی را در این باره بخوانید :
اصل این غذا با سس ساور کریم تهیه میشود؛ اما اگر به آن دسترسی نداشتید، میتوانید از خامه، ماست یونانی، ماست خامهای یا ماست هم زده ترش استفاده کنید.
در طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی اغلب از خامه استفاده میکنند.
در صورت تمایل میتوانید در کنار این غذا چیپس یا سیبزمینی سرخشده قرار دهید.
بهجای سینه مرغ میتوانید از فیله ران مرغ استفاده کنید.
اگر نمیخواهید رنگ قارچها تغییر کند، میتوانید مقدرای آبلیمو به آن بزنید.
پیاز و مرغ را علاوه بر شکل خلالی و نواری میتوانید بهصورت نگینی نیز خرد کنید.
کره طعم خیلی خوبی به این غذا میدهد؛ هرچند اگر رژیم غذایی خاصی دارید میتوانید از روغن زیتون بهجای آن استفاده کنید.
چیکن استراگانف حتما باید نزدیک سرو غذا تهیه شود تا هم داغ باشد و هم تازگی خود را حفظ کند.
برای اینکه طعم بهتری به چیکن استراگانف بدهید، قدری پنیر پارمسان به آن اضافه کنید.
چنانچه به سس گوجه علاقه دارید، میتوانید یک یا دو قاشق غذاخوری سس گوجه را با سس غذا اضافه کنید.
بهجای آب مرغ میتوانید عصاره مرغ در این غذا بریزید. از آنجا که عصارهها معمولا شور هستند، حواستان به نمک غذا باشد.
ابتدا پیازها را بهصورت خلالی خرد کنید. در تابهای روغن زیتون یا مایع و کره بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید. اگر به بوی سیر حساس هستید، میتوانید آن را از غذای خود حذف کنید. قارچها را بهشکل ورقهای خرد کرده و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تا حدی تفت دهید که رنگش کمی قهوهای شود. این مواد را از تابه خارج کنید. حالا سینه یا فیله مرغ را به تکههای باریک و کشیده (خلالی) برش بزنید.برشهای مرغ را در همان تابه برای سه تا چهار دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ دهد. پاپریکا، سس ووستشیر و آرد را به مرغ سرخشده اضافه کنید و دو تا سه دقیقه دیگر تفت بدهید. در این مرحله نوبت بهاضافهکردن آب مرغ به مخلوط قارچ و پیاز است که باید سه دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا سس غلیظتری به دست آید.. غذا را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل بزنید. تکههای مرغ را در سس قارچ بریزید و اجازه دهید برای سه دقیقه با هم حسابی مخلوط شوند.. تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید. این غذای خوشمزه به همین راحتی حاضر شد. برای سرو میتوانید آن را به همین شکل میل کنید یا در کنار برنج یا پاستا قرار دهید و با قدری جعفری خردشده تزیین کنید.
مواد لازم:
دو عدد سینه مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
۲۰ گرم کره
دو عدد پیاز
دو حبه سیر
۴۰۰ گرم قارچ
یک قاشق چایخوری پاپریکا
دو قاشق غذاخوری آرد
دو قاشق غذاخوری سس ووستشیر (دلخواه)
یک لیوان آب مرغ
یک لیوان خامه