آموزش دقیق کنسرو کردن سبزیجات در منزل
اگر میخواهید در منزل سبزیجات تازه را به صورت کنسرو کرده و نگهداری کنید از آموزش زیر استفاده نمایید .
مقداری آب را در قابلمه ای می جوشانیم . سبزی مورد نظر را از ۱ تا ۷ دقیقه بستگی به بافت سبزی دارد . ( سفت یا نرم بودن ) هر کدام سفت تر است بیشتر باید در آب جوش بجوشد بعد آب آن را خالی کرده وسریع آب سرد روی آن می ریزیم .
سپس ۱ لیتر آب و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق سرکه را جوشانده و سرد کرده و به مواد داخل شیشه اضافه کرده و ۱ سانت از لبه ی شیشه خالی گذاشته و درب فلزی شیشه را بسته و سپس آن را داخل آب در یک قابلمه به مدت نیم ساعت میگذاریم بجوشد( نیم ساعت را از زمان جوش آمدن در نظر می گیریم ) و حتما باید درب شیشه فلزی باشد .