یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دقیق کنسرو کردن سبزیجات در منزل

عکس, آموزش دقیق کنسرو کردن سبزیجات در منزل

اگر میخواهید در منزل سبزیجات تازه را به صورت کنسرو کرده و نگهداری کنید از آموزش زیر استفاده نمایید .

مقداری آب را در قابلمه ای می جوشانیم . سبزی مورد نظر را از ۱ تا ۷ دقیقه بستگی به بافت سبزی دارد . ( سفت یا نرم بودن ) هر کدام سفت تر است بیشتر باید در آب جوش بجوشد بعد آب آن را خالی کرده وسریع آب سرد روی آن می ریزیم .

سپس ۱ لیتر آب و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق سرکه را جوشانده و سرد کرده و به مواد داخل شیشه اضافه کرده و ۱ سانت از لبه ی شیشه خالی گذاشته و درب فلزی شیشه را بسته و سپس آن را داخل آب در یک قابلمه به مدت نیم ساعت میگذاریم بجوشد( نیم ساعت را از زمان جوش آمدن در نظر می گیریم ) و حتما باید درب شیشه فلزی باشد .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر