آموزش دمپختک اصیل و پر طرفدار ایرانی
برای درست کردن غذای اصیل ایرانی دمپختک با ما در یاس فان همراه شوید.
برنج: ۴۰۰ گرم و باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ و زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا برنجها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالیها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید. بعد از سرو دمپختک میتوانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.