آموزش دوپینگ پلو غذایی با کشمش و گردو و مرغ
این آموزش برای دو نفر است.
شکر………… ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز بزرگ………. دو عدد
برنج………… ۳ پیمانه
گردو…………….. ۱۰۰ گرم
کشمش…………… ۱۰۰ گرم
رب انار…………. نصف پیمانه
نمک فلفل زردچوبه…………….. به میزان لازم
روغن مایع………….. به میزان لازم
ران مرغ………… ۲ عدد
آب…………. ۲ پیمانه
ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید، چون خیلی سریع میسوزن.سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید.
سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.شکر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق بشه.رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.بعد از دم کشیدن پلو، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.
در قابلمه رو ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدید.برای پخت مرغ:پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.هرچه پیاز ریزتر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.سپس مرغها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید، بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.
نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه. از اب مرغ میتونید در کنار غذا استفاده کنید.در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید.