یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دو غذای خوشمزه با گوجه فرنگی

عکس, آموزش دو غذای خوشمزه با گوجه فرنگی

فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای…………………….خمیر نان باگت به مقدار کافی
پنیر پارمزان به مقدار کافی…………………….نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و گراماسالا به مقدار کافی…………………….طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
گوجه فرنگی ۸ عدد…………………….گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد…………………….جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد…………………….رب گوجه فرنگی ½ قاشق غذاخوری

پیاز را به همراه فلفل دلمه ای به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقدار روغن مایع به آن می افزاییم.در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گراماسالا به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود.

حالا فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم.گوجه فرنگی ها را از قسمت بالای آن برش زده، سپس درون آنها را با یک قاشق کاملا خالی می کنیم و مقداری نمک درون آنها می پاشیم. حالا چند تکه خمیر نان باگت درون گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.

قرار دادن خمیر نان درون گوجه فرنگی ها باعث می شود آب اضافه گوجه فرنگی ها را به خود جذب کند. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه نان خیس خورده با آب گوجه فرنگی و مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم.حالا جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس مواد گوشتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها باهم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان گوجه فرنگی ها را با مواد گوشتی کاملا پر می کنیم.

حالا گوجه فرنگی ها را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم گوجه فرنگی های شکم پر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

۱۰ دقیقه آخر پخت مقداری پنیر پارمزان روی گوشت ها ریخته و تکه برش خورده گوجه فرنگی را روی گوشت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم گوجه فرنگی ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا شود. نوش جان.


طرز تهیه ته چین گوجه پلو

برنج ۳ پیمانه……………………..گوجه فرنگی ۵ عدد
سیب زمینی ۲ عدد……………………..پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری……………………..ماست ۲ قاشق غذاخوری
سیاهدانه به مقدار کافی……………………..نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی……………………..زردچوبه و ادویه کاری به مقدار کافی

برای تهیه ته چین گوجه پلو خوشمزه در ابتدای کار برنج را به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد.پس از گذشت این زمان یک پیمانه از برنج خیس خورده را جدا کرده و به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا به اندازه ای که روی برنج را یک بند انگشت بگیرد به قابلمه آب اضافه می کنیم.

در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته، سپس اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بجوشد تا آب اضافی اش کشیده شود. زمانی که آب اضافی برنج کشیده شد، آنرا به همراه ماست و مقداری سیاهدانه مخلوط می کنیم.حالا یک قابلمه نچسب انتخاب کرده و کف آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه پوست ۱ عدد سیب زمینی را جدا کرده و پس از شستن به فرم دلخواه خرد می کنیم، سپس درون قابلمه می چینیم.

در ادامه برنج مخلوط با ماست را درون قابلمه ریخته، سپس کف و دیواره های قابلمه را کاملا می پوشانیم. حالا گوجه فرنگی ها را شسته و پس از جدا کردن پوست آنها با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.پوره گوجه فرنگی را به همراه برنج باقی مانده درون یک قابلمه مناسب ریخته و اجازه می دهیم برنج خیس بخورد. توجه داشته باشید در صورتی که آب گوجه فرنگی ها روی برنج را نمی پوشاند مقداری به آن آب اضافه کنید.

در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پس از داغ شدن روغن بلافاصله پیاز نگینی خرد شده را به آن می افزاییم.حالا پیاز را تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها و رب گوجه فرنگی از بین برود.

پوست سیب زمینی باقی مانده را جدا کرده و پس از شستن به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه کرده و پس از ۱ دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.حالا مواد تفت داده شده را به قابلمه حاوی برنج و پوره گوجه فرنگی اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم. حالا به اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد به قابلمه آب اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

حالا اجازه می دهیم برنج بجوشد تا آب اضافی اش تبخیر شود، سپس برنج را درون قابلمه نچسب ریخته و روی آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی پوشانده، سپس روی آن قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر